rubint-reka.jpg

RUBINT RÉKA

Réka először gimnazistaként vett részt fitneszórán, ahol rögtön beleszeretett ebbe a mozgásformába. A testnevelés tanára  majdnem megbuktatta, ezután elhatározta, hogy bebizonyítja, őt nem ilyen fából faragták. Elkezdett sportolni, majd megtalálta az aerobikot, amiről az első pillanatban tudta, hogy ez lesz a hivatása.

 

2008-ban az IFBB Nemzetközi Fitnesz Bajnokságon elnyerte a Presenter of the year, az Év Személyi Edzője kitüntetést, egy évvel később, pedig ugyanitt ezüstérmet szerzett Fitneszmodell kategóriában. Elért eredményei azt mutatják, hogy edzőként és sportolóként is folyamatosan feszegeti a saját és vendégei határait.  
 

A fitneszversenyzés és a csoportos órák alatt felismerte magában az erőt és az energiát, amivel tömegeket tud motiválni és megmozgatni. Célkitűzése szerint az embereket, de legfőképp a nőket segíti abban, hogy tudatos és következetes munkával elérjék céljukat, s hogy a Rékával közös útjuk végén egy elégedett, boldog nő nézzen vissza rájuk a tükörből.
 

ALAKREFORM programja 2010-ben indult útjára – akkor még egy álom volt, ami a mai napra egy komoly személyes márkává nőtte ki magát. Évről-évre egyre nagyobb sikerrel szervez és bonyolít le Alakreform táborokat belföldön és külföldön egyaránt. A legfittebbek pedig hetente több alkalommal vehetnek részt a 90 perces Alakreform óráin. 

 

A szakmai és üzleti életben nyújtott teljesítménye mellett Réka családanyaként is a maximumot nyújtja, hiszen 3 gyermek édesanyja. Férjével - a szintén sikeres üzletemberrel - Schobert Norberttel harmonikus házasságban élnek 18 éve. 

 

Réka mindig azt üzeni követőinek, hogy merjenek nagyot álmodni, hiszen a csoda és a megoldás bennünk van, csak hinnünk kell önmagunkban.

CONTACT:

BE A LEGEND.

JOIN TESLA

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 BY TESLA NUTRITIONS

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube